Clienții care au ales să facă parte din comunitatea “Acasa Domnesti” au fost extrem de încântați și mulțumiți de experiența lor. Iată câteva dintre lucrurile pe care le-ar putea spune despre acest proiect rezidențial:

“Am ales “Acasa Domnesti” pentru că am vrut să oferim familiei noastre un cămin confortabil și modern într-o zonă cu aer curat și liniște. Nu am putut face o alegere mai bună!”

“Calitatea finisajelor din casele “Acasa Domnesti” este impresionantă. Totul este bine gândit și realizat cu atenție la detalii.”

“Este minunat să ai toate utilitățile de care ai nevoie la dispoziție, fără nicio bătăie de cap. Apa, gazul, curentul, internetul – totul funcționează perfect.”

“Unul dintre lucrurile pe care le iubim cel mai mult la “Acasa Domnesti” sunt spațiile verzi din jurul casei noastre. Copiii se pot juca în siguranță și ne bucurăm de frumusețea naturii.”

“Este o adevărată comunitate de oameni minunați aici. Vecinii sunt prietenoși și mereu gata să se ajute reciproc.”

“Faptul că casele sunt la cheie este un mare avantaj. Am putut să ne mutăm rapid și să ne bucurăm de confortul noului nostru cămin.”

“Recomand cu căldură “Acasa Domnesti” tuturor celor care își doresc un camin minunat într-o zonă liniștită și frumoasă.”

Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care clienții ar putea să le spună despre proiectul “Acasa Domnesti.” Feedback-ul pozitiv și experiențele lor reușite subliniază calitatea acestui proiect rezidențial și satisfacția locatarilor săi.

Plata in rate pentru Case in Domnesti

Acasa Domnesti este printre singurele proiecte rezidentiale din comuna Domnesti care iti ofera rate la dezvoltator! Iata care sunt conditiile ratelor la dezvoltator:

CASE DOMNESTI 4 camere, plata in rate la dezvoltator:

Credit sau cash direct: pret 130.000 EURO

Rate la dezvoltator pe 7 ani (84 luni) pret final 180.000 EURO, avans necesar 50.000 EURO si 84 de rate – 1548 EURO / luna

CASE DOMNESTI 3 camere, plata in rate la dezvoltator:

Credit sau cash direct: pret 115.000 EURO

Rate la dezvoltator pe 7 ani (84 luni) pret final 165.000 EURO, avans necesar 40.000 EURO si 84 de rate – 1488 EURO / luna

Add Your Comment