All Services

La “Acasa Domnești,” găsiți locul perfect în care să vă creați amintiri de neuitat într-un mediu natural și liniștit, protejat de facilități de securitate de ultimă generație. Aici, grădinile mari și amenajate vă așteaptă să le transformați în spațiul vostru personal de relaxare și bucurie în mijlocul naturii.

Un alt avantaj major este că tot ce tine de apa, canalizare sunt deja rezolvate si sunt incluse în prețul casei sau vilei. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la costurile sau întreținerea acestor servicii esențiale. La “Acasa Domnesti,” ne-am asigurat că locuitorii noștri se pot bucura de un stil de viață modern și fără griji, beneficiind de toate facilitățile necesare pentru o viață confortabilă și relaxantă.

Casele din Domnești sunt dotate cu toate utilitățile necesare pentru un trai confortabil, inclusiv apă, gaz, energie electrică și canalizare. De asemenea, beneficiază de servicii precum iluminat public și străzi pavate.

Case tip 3 si 4 in domnesti, la Acasa Domnesti

“Acasa Domnesti” nu reprezintă doar o locuință, ci un camin în care vă veți bucura de fiecare aspect al vieții. Fiecare detaliu este conceput pentru a vă aduce un confort sporit și o experiență de neuitat în fiecare zi.

Comunitate Prietenoasă: Domnești este cunoscut pentru o comunitate prietenoasă și primitoare. Locuitorii se bucură de relații strânse și de un sentiment de apartenență la comunitate.

“Acasa Domnesti” reprezintă un loc în care fiecare detaliu a fost conceput cu grijă pentru a vă oferi o experiență de viață extraordinară. Vă invităm să descoperiți frumusețea și calitatea acestui proiect rezidențial și să vă faceți parte din această comunitate aparte. Descoperiti caracteristicile cheie care definesc această comunitate rezidențială, cum ar fi Panouri Fotovoltaice pentru Eficiență Energetică, Iluminat Public Stradal și Străzi Pavate si Securizare la Intrare in Cartier.