Vila la cheie in Domnesti- Case tip 3 – Home Sweet Home De vanzare

Drumul Târgului nr. 36-38 - Domnesti, IlfovDomnestiDomnesti IlfovRomania
130.000 euro (Tva 5% inclus)

Vile la cheie, la pret foarte bun, in Domnesti, Ilfov – chiar acum disponibile in proiect rezidential Acasa Domnesti! Cu bucurie vă prezentăm o altă bijuterie a proiectului rezidențial “Acasa Domnesti” – Casa 3, un adevărat “Home Sweet Home”. Această vilă la cheie este o reprezentare autentică a confortului și eleganței în viața de zi cu zi.

Casa 3 este gata să vă întâmpine cu 3 dormitoare spațioase, oferindu-vă suficient spațiu pentru a vă crea propriul sanctuar personal. Cu un living generos și o bucătărie bine concepută, această casă vă invită să vă bucurați de momente minunate alături de familie și prieteni. Cele 2 băi moderne și bine amenajate completează confortul acestui loc minunat

Aici veți găsi toate utilitățile necesare pentru un stil de viață modern și confortabil: apă la rețea și canalizare, curent trifazic (cu TRANSFORMATOR PROPRIU AL CARTIERULUI), gaz cu contoare, pompe de căldură, panouri solare, servicii de salubritate, internet și televiziune prin RCS, și iluminat public cu panouri fotovoltaice.

“Home Sweet Home – Casa 3” din Domnești, Ilfov, este o oază de liniște și bunăstare, gata să vă întâmpine cu brațele deschise. Nu lăsați această oportunitate să treacă pe lângă voi – aceasta ar putea fi locuința pe care ați așteptat-o mereu.

Casele Tip 3 sunt o oportunitate pe care nu vreți să o ratați. La “Acasa Domnesti”, ne preocupăm de fiecare detaliu, astfel încât această vilă este pregătită să devină locuința visurilor dumneavoastră!

Laurentiu Vladuta, Dezvoltator Acasa Domnesti

Casa Tip 3 se remarcă prin spațiile sale generoase și finisajele de înaltă calitate. Cele 3 dormitoare vă oferă suficient spațiu pentru a vă crea propriul sanctuar personal, iar livingul luminos și primitor este locul perfect pentru a vă petrece timpul alături de familie și prieteni. Bucătăria bine concepută vă invită să gătiți și să vă bucurați de mesele delicioase într-un cadru elegant.

De asemenea, Case/ Vile de Vanzare in Domnesti – Casa Tip 3 dispune de 2 băi moderne, complet echipate, pentru a vă asigura confortul zilnic. La un preț de 130.000 euro (TVA 5% inclus), această vilă este o oportunitate unică pe care nu doriți să o ratați.

Proiectul “Acasa Domnesti” oferă toate utilitățile esențiale pentru un stil de viață modern și confortabil, inclusiv apă la rețea și canalizare, curent trifazic cu TRANSFORMATOR PROPRIU AL CARTIERULUI, gaz cu contoare, pompe de căldură, panouri solare, servicii de salubritate, internet și televiziune prin RCS, și iluminat public cu panouri fotovoltaice.

Această vilă reprezintă o ocazie unică de a vă stabili într-un mediu primitor și bine echipat. Nu ratați șansa de a deveni proprietarul Casei 3 din “Acasa Domnesti” și de a vă transforma visul în realitate.

Attachments

Proiectul rezidențial "Acasa Domnesti" vă pune la dispoziție toate utilitățile esențiale pentru a vă bucura de un trai modern și confortabil. Va oferim case și vile la cheie in Domnesti, Ilfov, construite cu atenție la detalii și finisate cu materiale de înaltă calitate.

Contacts

Add Your Comment