Casa de vanzare Tip 2 in Domnesti – My Heaven De vanzare

Drumul Târgului nr. 36-38 - Domnesti, IlfovDomnestiDomnesti IlfovRomania
115.000 EURO (Tva 5% inclus)

Case in Domnesti – Spatii verzi, aer curat, armonie! Acasa Domnesti este un proiect rezidential de case si vile in Domnesti – Bucuresti, Ilfov, ce ofera vile individuale marcate cu gard, intrare garaj automata cu telecomanda, zona verde – curte de 400 mp. Casele de vânzare din proiectul “Acasa Domnești” sunt proiectate pentru a vă oferi un stil de viață modern, confortabil și sustenabil. Cu toate utilitățile disponibile și tehnologiile integrate, aceasta este o oportunitate unică de a vă crea un cămin perfect pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră. Profitați de toate avantajele pe care acest proiect le oferă și bucurați-vă de o viață de calitate superioară în Domnești, Ilfov.

Cu bucurie vă prezentăm Casa 2 din proiectul rezidențial “Acasa Domnești”, o locuință minunată disponibilă spre vânzare în Domnești, Ilfov. Această casă/vilă oferă un spațiu confortabil și funcțional, reprezentând o oportunitate excelentă pentru oricine caută un cămin modern într-o zonă liniștită și prietenoasă. 

Această casă reprezintă o alegere excelentă pentru familiile sau cuplurile care doresc să se mute într-un mediu modern și primitoare. “Acasa Domnești” vă oferă posibilitatea de a vă crea un cămin confortabil și modern într-o comunitate prielnică. Nu ratați această oportunitate de a achiziționa această proprietate minunată!

Laurentiu Vladuta, Dezvoltator Acasa Domnesti

Iată câteva dintre caracteristici cheie pentru Casa/Vila de Vanzare in Domnesti Ilfov, Casa de vanzare Tip 2– My Heaven :

  • 2 dormitoare spațioase: Casa dispune de 2 dormitoare generoase, ideale pentru odihnă și confort.

  • Living luminos și primito: Un living spațios și luminos este locul perfect pentru petrecerea timpului în familie sau pentru a vă bucura de momente de relaxare.

  • Bucătărie modernă: Bucătăria este complet utilată și amenajată cu gust, oferindu-vă un spațiu propice pentru gătit și luat masa în familie.

  • 2 băi moderne: Cele 2 băi sunt amenajate cu atenție la detalii, oferindu-vă confort și funcționalitate.

  • Preț atractiv: Această proprietate este listată la un preț foarte atractiv de 115.000 euro, TVA inclus la 5%. Un preț excelent pentru o casă cu astfel de facilități și într-o zonă atât de plăcută.

  • Proximitate față de București: Domnești se află la o scurtă distanță de București, permițându-vă să beneficiați de toate avantajele capitalei, în timp ce vă bucurați de liniștea și frumusețea zonei.

Attachments

Bine ați venit în proiectul rezidențial "Acasa Domnești" - un loc de vis pentru cei care caută case de vânzare cu toate utilitățile necesare pentru un trai modern și confortabil. Acesta este locul unde confortul și tehnologia se întâlnesc pentru a vă oferi cea mai bună experiență de locuit.

Contacts

Add Your Comment