Casa de vanzare Tip 1 in Domnesti – My Home De vanzare

Drumul Târgului nr. 36-38 - Domnesti, IlfovDomnestiDomnesti IlfovRomania
130.000 euro (Tva 5% inclus)

Cauti case/vile de vanzare in Domnesti – Ilfov? Bine ati venit in Casa tip 1 din proiectul rezidential Acasa Domnesti, pe care noi o numim My Home! Cu bucurie vă prezentăm Casa 1 din proiectul rezidențial “Acasa Domnești”, o locuință excepțională disponibilă spre vânzare în Domnești, Ilfov. Această casă/vilă îmbină confortul modern cu designul elegant și se află la doar o scurtă distanță de București, oferindu-vă oportunitatea de a trăi într-o comunitate prietenoasă și liniștită.

Această casă reprezintă o oportunitate excelentă pentru oricine caută un cămin modern și confortabil într-o comunitate plăcută. “Acasa Domnești” vă oferă șansa de a vă crea o viață nouă, într-un mediu prielnic familiilor și cuplurilor moderne. Nu ratați șansa de a cumpăra această proprietate minunată!
Laurentiu Vladuta, dezvoltator acasa domnesti

De ce va recomandam Casa Tip 1 My Home, din proiectul rezidential Acasa Domnesti? Modelul My Home este disponibil pentru 6 case in acest moment! Doar 6 case mai sunt disponibile, grabeste-te sa vii la o vizionare!

  • 3 dormitoare spațioase: Această casă oferă 3 dormitoare generoase, fiecare fiind locul perfect pentru odihnă și relaxare.
  • Living luminos și primitor: Un living spațios și luminos este locul ideal pentru petrecerea timpului în familie sau pentru a vă bucura de momente de relaxare.
  • Bucătărie modernă: Bucătăria este complet utilată și dispune de toate facilitățile necesare pentru a vă satisface nevoile culinare.
  • 2 băi elegante: Cele 2 băi moderne sunt amenajate cu atenție la detalii și vă oferă confort și funcționalitate.
  • Preț accesibil: Această proprietate este listată la un preț atractiv de 130.000 euro, TVA inclus la 5%. Un preț excelent pentru o casă de această calitate și cu astfel de facilități.
  • Proximitate față de București: Domnești se află la o scurtă distanță de București, permițându-vă să beneficiați de toate avantajele capitalei, în timp ce vă bucurați de liniștea și aerul curat al zonei.

Attachments

Contacts

Add Your Comment