Cu siguranță, dorința de a avea un cămin primitor și modern poate deveni realitate în proiectul rezidențial “Acasa Domnesti”. Acesta este un loc unde calitatea vieții întâlnește confortul, unde natura și tehnologia coexistă armonios. Iată o descriere a ceea ce poți găsi la “Acasa Domnesti”:

Oferă Spațiu și Intimitate: “Acasa Domnesti” este locul unde vei găsi case și vile spațioase, care îți oferă posibilitatea de a crea propriul spațiu de viață, fără a face compromisuri. Grădinile generoase oferă locuri unde poți petrece timp în aer liber și poți crea colțuri verzi relaxante pentru familia ta.

Utilități Moderne: Fiecare proprietate din “Acasa Domnesti” este dotată cu toate utilitățile necesare pentru un trai modern și comod. Ai acces la apă la rețea și canalizare, curent trifazic și gaz cu contoare, pompe de căldură și panouri solare pentru eficiența energetică.

Finisaje de Înaltă Calitate: Atenția la detalii și calitatea finisajelor sunt punctele forte ale proiectului. Pardoseala cu încălzire, ușile de interior și exterior, gresia și faianța, toate sunt alese cu grijă pentru a crea un mediu plăcut și modern în fiecare casă.

Securitate și Acces Controlat: Accesul în complexul rezidențial este securizat cu porți automate cu telecomandă și senzori, astfel încât te poți simți în siguranță. Gardul de fier înconjoară proprietățile, asigurând confidențialitate și protecție.

Comunitate Prietenoasă: “Acasa Domnesti” este situat într-o comunitate prietenoasă, unde locuitorii se bucură de relații strânse și de un sentiment de apartenență. Aici, vecinii devin prieteni, iar complexul rezidențial devine un mic cartier.

Eco-Friendly: Proiectul este echipat cu panouri fotovoltaice, care ajută la eficientizarea energetică și la reducerea impactului asupra mediului înconjurător. Astfel, contribuie la un stil de viață sustenabil.

Amenajare Modernă a Cartierului: Întregul cartier este pavat, cu iluminat public stradal și străzi amenajate, asigurând acces facil și comod. “Acasa Domnesti” este un loc în care te poți simți într-adevăr acasă, unde se îmbină confortul modern cu farmecul unei comunități prietenoase.

Așadar, “Acasa Domnesti” este mai mult decât un complex rezidențial – este o oază de confort și modernitate, un loc unde poți construi o viață frumoasă alături de familia ta.

Plata in rate pentru Case in Domnesti

Acasa Domnesti este printre singurele proiecte rezidentiale din comuna Domnesti care iti ofera rate la dezvoltator! Iata care sunt conditiile ratelor la dezvoltator:

CASE DOMNESTI 4 camere, plata in rate la dezvoltator:

Credit sau cash direct: pret 130.000 EURO

Rate la dezvoltator pe 7 ani (84 luni) pret final 180.000 EURO, avans necesar 50.000 EURO si 84 de rate – 1548 EURO / luna

CASE DOMNESTI 3 camere, plata in rate la dezvoltator:

Credit sau cash direct: pret 115.000 EURO

Rate la dezvoltator pe 7 ani (84 luni) pret final 165.000 EURO, avans necesar 40.000 EURO si 84 de rate – 1488 EURO / luna

2 Comments

 • Posted iulie 4, 2018 1:21 pm 0Likes
  Jhon Miller

  Thank you so much for the best real estate consulting services! We have found all we wanted in no time.

  • Posted iulie 4, 2018 1:23 pm 0Likes
   Miki Williams

   The website is great for any business that somehow relates to real estate.

Add Your Comment