Unul dintre punctele forte ale acestui proiect este faptul că toate locuințele sunt la cheie, ceea ce înseamnă că vă puteți muta imediat și vă puteți bucura de confortul și modernitatea acestora. Prețurile competitive, începând de la 115.000 euro (TVA 5% inclus), fac din “Acasa Domnesti” o opțiune accesibilă pentru toți cei care doresc să achiziționeze o casă la cheie într-o locație convenabilă.

În plus, proiectul rezidențial “Acasa Domnesti” vă pune la dispoziție toate utilitățile esențiale pentru a vă bucura de un trai modern și confortabil. Aici veți avea acces la apă la rețea și canalizare, curent trifazic cu TRANSFORMATOR PROPRIU AL CARTIERULUI, gaz cu contoare, pompe de căldură, panouri solare, servicii de salubritate, internet și televiziune prin RCS, și iluminat public cu panouri fotovoltaice.

Cu toate aceste facilități la îndemână, aveți ocazia de a vă crea propriul cămin într-un mediu sigur, bine iluminat și prietenos. “Acasa Domnesti” vă invită să faceți pasul către o viață nouă și să vă bucurați de confortul unui cămin modern, fără să vă faceți griji cu privire la amenajări sau renovări. Nu ratați această oportunitate de a deveni proprietarul unei case de vis în Domnești, la cheie, în cadrul acestui proiect rezidențial minunat.

Plata in rate

Acasa Domnesti este printre singurele proiecte rezidentiale din comuna Domnesti care iti ofera rate la dezvoltator! Iata care sunt conditiile ratelor la dezvoltator:

CASE DOMNESTI 4 camere, plata in rate la dezvoltator:

Credit sau cash direct: pret 130.000 EURO

Rate la dezvoltator pe 7 ani (84 luni) pret final 180.000 EURO, avans necesar 50.000 EURO si 84 de rate – 1548 EURO / luna

CASE DOMNESTI 3 camere, plata in rate la dezvoltator:

Credit sau cash direct: pret 115.000 EURO

Rate la dezvoltator pe 7 ani (84 luni) pret final 165.000 EURO, avans necesar 40.000 EURO si 84 de rate – 1488 EURO / luna

Add Your Comment