AcasaDomnesti este mai mult decât un proiect rezidențial; este visul de a locui într-un spațiu ce îmbină armonios confortul modern cu liniștea și frumusețea naturală a zonei Domnești, Ilfov. Situat la o distanță convenabilă de București, acest proiect oferă o oază de relaxare și o comunitate prietenoasă, reprezentând locul ideal pentru cei care doresc să se bucure de avantajele vieții urbane, fără a renunța la liniștea și spațiul unui cămin suburban.

Bine ai venit la “Acasa Domnești”!

Drumul Târgului nr. 36-38 – Domnești, Ilfov este adresa unde începe călătoria spre casa visurilor tale. “Acasa Domnești” îți propune o gamă variată de case, fiecare fiind un amalgam de eleganță, confort și funcționalitate, proiectate pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

Tipurile de Case Disponibile

Case domnesti tip 3 - 5
  1. Casa Tip 2 – My Heaven (104.7 MP): O locuință ce îmbină spațiul generos cu un design modern, ideală pentru cei care caută un echilibru între funcționalitate și estetică.
  2. Casa Tip 1 – My Home (121.7 MP): Oferă un plus de spațiu și confort, cu un design care accentuează intimitatea și căldura unui cămin autentic.
  3. Vila Tip 3 – Home Sweet Home (121.7 MP): Rezultatul unei atenții deosebite pentru detalii, această vilă este o alegere perfectă pentru cei care doresc luxul combinat cu simplitatea.

Facilități și Beneficii Excepționale

  • Gradini Amenajate și Loc de Parcare: Fiecare casă dispune de o grădină proprie, oferind spațiu pentru relaxare și activități în aer liber.
  • Canalizare Centralizată și Apă la Rețea: Infrastructura modernă asigură confortul zilnic, fără griji suplimentare.
  • Spații Verzi și Tranquilitate: Beneficiezi de aer curat și liniște, un avantaj major pentru calitatea vieții.
  • Design Elegant și Finisaje Premium: Calitatea și atenția la detalii sunt evidente în fiecare aspect al casei tale.
  • Comunitate Prietenoasă: “Acasa Domnești” nu este doar un loc de locuit, ci o comunitate caldă și primitoare.
  • Eficiență Energetică și Securitate: Modernizarea și securitatea sunt prioritare, asigurând un mediu de viață sigur și durabil.

De ce Domnești, Ilfov?

Domnești este o alegere excelentă datorită proximității față de București, oferind acces ușor la facilitățile urbane, dar și un refugiu de liniște și aer curat. Prețurile accesibile în comparație cu capitala adaugă un plus de atractivitate pentru “Acasa Domnești”.

Testimoniale

Razvan M., Laura P., Irina A. și Florin F. sunt doar câțiva dintre mulțumitele familii care și-au găsit căminul la “Acasa Domnești”. Ei evidențiază calitatea construcțiilor, finisajele impresionante și atmosfera comunitară ca fiind elemente cheie în decizia lor.

Noutăți și Evenimente

Urmărește ultimele știri și evenimente despre “Acasa Domnești” pentru a te familiariza cu cele mai recente dezvoltări și oferte.

Pentru mai multe informații sau pentru a planifica o vizită, contactează-ne la Drumul Târgului nr. 36-38, Domnești, Ilfov. “Acasa Domnești” te așteaptă să faci parte din această comunitate excepțională, oferindu-ți casa visurilor tale!

Add Your Comment