Atunci când vă gândiți la “Acasa Domnesti,” vă gândiți la un loc care se distinge prin atenția la detalii și la calitatea finisajelor. În fiecare aspect al acestui proiect rezidențial, designul elegant și materialele de înaltă calitate se împletesc pentru a crea un mediu modern și plăcut. Iată câteva dintre caracteristicile cheie care definesc această comunitate rezidențială:

Pardoseala cu Încălzire: Fiecare casă din “Acasa Domnesti” este dotată cu un sistem de încălzire prin pardoseală, oferind un confort termic de neegalat. Pardoseala caldă nu numai că vă ține locuința la temperatura dorită, dar creează și o atmosferă plăcută și relaxantă în interiorul casei.

Usi de Interior și Exterior de Cea Mai Bună Calitate: Fiecare detaliu contează, iar usile de interior și exterior nu fac excepție. La “Acasa Domnesti,” veți găsi usi realizate din materiale de cea mai bună calitate, oferind un plus de securitate, izolare termică și design elegant.

Panouri Fotovoltaice pentru Eficiență Energetică: Suntem dedicați protejării mediului înconjurător, motiv pentru care fiecare casă este echipată cu panouri fotovoltaice. Aceste panouri asigură o sursă de energie curată și eficientă, contribuind la reducerea facturilor de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Iluminat Public Stradal și Străzi Pavate: Cartierul “Acasa Domnesti” este gândit pentru a oferi nu doar confort în interiorul casei, ci și în întreaga comunitate. Străzile pavate și iluminatul public stradal asigură nu doar un aspect estetic plăcut, ci și siguranță și accesibilitate în orice moment al zilei sau al nopții.

Securizare la Intrare: Siguranța dumneavoastră este prioritatea noastră. Prin intermediul unor accesoriuși moderni și a unui sistem de securitate la intrare cu porti automate și senzori, vă puteți simți în siguranță în comunitatea “Acasa Domnesti.”

Case si vile de vanzare in Domnesti! Vino la vizionare!

Plata in rate

Acasa Domnesti este printre singurele proiecte rezidentiale din comuna Domnesti care iti ofera rate la dezvoltator! Iata care sunt conditiile ratelor la dezvoltator:

CASE DOMNESTI 4 camere, plata in rate la dezvoltator:

Credit sau cash direct: pret 130.000 EURO

Rate la dezvoltator pe 7 ani (84 luni) pret final 180.000 EURO, avans necesar 50.000 EURO si 84 de rate – 1548 EURO / luna

CASE DOMNESTI 3 camere, plata in rate la dezvoltator:

Credit sau cash direct: pret 115.000 EURO

Rate la dezvoltator pe 7 ani (84 luni) pret final 165.000 EURO, avans necesar 40.000 EURO si 84 de rate – 1488 EURO / luna

Add Your Comment