În “Acasa Domnesti,” ne-am concentrat pe a face viața cât mai confortabilă și lipsită de griji pentru locuitorii noștri. De aceea, ne bucurăm să vă informăm că casele și vilele noastre sunt conectate la o infrastructură modernă de canalizare centralizată și apă la rețea, un aspect deosebit de important în orice proiect rezidențial de calitate.

Canalizare Centralizată: Pentru confortul dumneavoastră, toate proprietățile noastre beneficiază de un sistem de canalizare centralizată de înaltă calitate. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la gestionarea deșeurilor și a apelor uzate. Totul este preluat eficient și ecologic, asigurând un mediu curat și igienic în jurul casei dumneavoastră.

Apă la Retea: Este crucial să aveți acces constant la apă potabilă de înaltă calitate. Casele și vilele noastre sunt conectate la rețeaua publică de apă, garantând furnizarea de apă proaspătă, curată și sigură. Acest aspect vă permite să vă bucurați de viața la “Acasa Domnesti” fără griji legate de aprovizionarea cu apă.

Un alt avantaj major al acestor facilități este că toate acestea sunt incluse în prețul casei sau vilei. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la costurile sau întreținerea acestor servicii esențiale. La “Acasa Domnesti,” ne-am asigurat că locuitorii noștri se pot bucura de un stil de viață modern și fără griji, beneficiind de toate facilitățile necesare pentru o viață confortabilă și relaxantă.

Plata in rate pentru Case in Domnesti

Acasa Domnesti este printre singurele proiecte rezidentiale din comuna Domnesti care iti ofera rate la dezvoltator! Iata care sunt conditiile ratelor la dezvoltator:

CASE DOMNESTI 4 camere, plata in rate la dezvoltator:

Credit sau cash direct: pret 130.000 EURO

Rate la dezvoltator pe 7 ani (84 luni) pret final 180.000 EURO, avans necesar 50.000 EURO si 84 de rate – 1548 EURO / luna

CASE DOMNESTI 3 camere, plata in rate la dezvoltator:

Credit sau cash direct: pret 115.000 EURO

Rate la dezvoltator pe 7 ani (84 luni) pret final 165.000 EURO, avans necesar 40.000 EURO si 84 de rate – 1488 EURO / luna

Add Your Comment