Case la cheie in Domnesti

Casa de vanzare in domnesti tip 2 - Acasa domnesti Ilfov
bine ai venit acasa!

Case la cheie

Acasa Domnești, Ilfov, este o oază de liniște și bunăstare, gata să vă întâmpine cu brațele deschise. Nu lăsați această oportunitate să treacă pe lângă voi - aceasta ar putea fi locuința pe care ați așteptat-o mereu.

Bine ați venit în proiectul rezidențial "Acasa Domnești" - un loc de vis pentru cei care caută case de vânzare cu toate utilitățile necesare pentru un trai modern și confortabil. Acesta este locul unde confortul și tehnologia se întâlnesc pentru a vă oferi cea mai bună experiență de locuit.

domnesti este o localitate minunata

Acasa, impreuna!

Bine ați venit în proiectul rezidențial "Acasa Domnesti" din frumosul oraș Domnești, Ilfov, unde găsiți case de vânzare gata să devină noul vostru cămin! Descoperiți această oportunitate unică de a trăi într-un cartier modern și primitor, cu acces la toate facilitățile de care aveți nevoie pentru un stil de viață confortabil.

Acest proiect rezidențial vă oferă case și vile la cheie, construite cu atenție la detalii și finisate cu materiale de înaltă calitate. Indiferent de preferințele dvs., aici veți găsi variante de locuințe cu 2 sau 3 dormitoare, living-uri spațioase, bucătării bine echipate și băi moderne.

AVANTAJE

DE CE SA NE ALEGI

Apa la retea si canalizare centralizata

Nu va trebui să vă faceți griji în legătură cu aprovizionarea cu apă sau gestionarea deșeurilor, deoarece avem apă la rețea și canalizare.

Curent trifazic cu transformator propriu al cartierului

Electricitatea este esențială în viața noastră de zi cu zi, iar cu curentul trifazic și un transformator dedicat cartierului, veți avea mereu energie la dispoziție.

Gaz cu contoare

Gătitul și încălzirea nu au fost niciodată mai ușoare, datorită gazului cu contoare disponibil în fiecare casă.

Pompe de caldura si panouri solare

Asigurarea unei temperaturi confortabile în casă este simplă datorită pompelor de căldură și a panourilor solare care optimizează eficiența energetică.

Salubritate

Menținerea curățeniei în cartier este o prioritate, astfel încât să puteți trăi într-un mediu igienic și frumos.

Iluminat public si strazi pavate

Străzile iluminate corespunzător și siguranța în cartier sunt asigurate cu iluminat public si strazile din cartie sunt complet pavate.
portfoliu

VEZI GALERIA NOASTRA

testimoniale

CLIENTI CARE AU AVUT INCREDERE IN NOI

Unul dintre lucrurile pe care le iubim cel mai mult la “Acasa Domnesti” sunt spațiile verzi din jurul casei noastre. Copiii se pot juca în siguranță și ne bucurăm de frumusețea naturii.

Florin F.

Recomand cu căldură “Acasa Domnesti” tuturor celor care își doresc un camin minunat într-o zonă liniștită și frumoasă. Imi place mult ca acest complex are acces controlat prin poarta automatizata.

Irina A.

Este o adevărată comunitate de oameni minunați aici. Vecinii sunt prietenoși și mereu gata să se ajute reciproc. Petrecem mult timp in aer liber cu nepotii nostri si suntem fericiti de alegere!

Adrian S.