Descoperă un stil de viață modern și confortabil în cadrul proiectului rezidențial “Acasa Domnesti”. Aceste case de vânzare reprezintă alegerea perfectă pentru familiile care caută un cămin într-o zonă plină de aer curat și liniște, fără a renunța la beneficiile tehnologiei moderne. Iată câteva dintre caracteristicile care fac din acest proiect rezidențial un loc de vis pentru cei care își doresc un cămin minunat:

Design Elegant și Finisaje de Calitate: Casele din proiectul “Acasa Domnesti” sunt realizate cu atenție la detalii și finisate cu materiale de cea mai înaltă calitate. De la pardoseala cu încălzire la usile de interior și exterior, totul este conceput pentru a oferi un mediu plăcut și modern.

Spații Verzi și Grădini: Casele sunt înconjurate de curți frumos amenajate și grădini spațioase, oferind locul perfect pentru relaxare și recreere în aer liber. Fie că dorești să organizezi grătare cu familia sau să te bucuri pur și simplu de frumusețea naturii, ai la dispoziție spațiul potrivit.

Utilități la Cheie: Proiectul rezidențial “Acasa Domnesti” îți pune la dispoziție toate utilitățile de care ai nevoie pentru un trai comod și lipsit de griji. Ai acces la apă la rețeaua publică, canalizare, curent trifazic și gaz cu contoare individuale, astfel încât să te poți bucura de confortul dorit.

Tehnologie Avansată: Pentru a asigura eficiență energetică și confort maxim, casele sunt dotate cu pompe de căldură și panouri solare. Încălzirea prin pardoseală adaugă o notă de lux și vă ajută să economisiți energie.

Salubritate și Iluminat Public: Proiectul “Acasa Domnesti” se preocupă de mediul înconjurător și oferă servicii de salubritate pentru un mediu curat și plăcut. Iluminatul public și străzile pavate asigură o atmosferă sigură și primitoare în întreaga zonă rezidențială.

Alege să faci parte din comunitatea “Acasa Domnesti” și descoperă bucuria de a locui într-un cămin modern, înconjurat de natură și dotat cu toate facilitățile de care ai nevoie. Aceste case și vile la cheie reprezintă o investiție într-un viitor confortabil și fericit pentru tine și familia ta.

Plata in rate pentru Case in Domnesti

Acasa Domnesti este printre singurele proiecte rezidentiale din comuna Domnesti care iti ofera rate la dezvoltator! Iata care sunt conditiile ratelor la dezvoltator:

CASE DOMNESTI 4 camere, plata in rate la dezvoltator:

Credit sau cash direct: pret 130.000 EURO

Rate la dezvoltator pe 7 ani (84 luni) pret final 180.000 EURO, avans necesar 50.000 EURO si 84 de rate – 1548 EURO / luna

CASE DOMNESTI 3 camere, plata in rate la dezvoltator:

Credit sau cash direct: pret 115.000 EURO

Rate la dezvoltator pe 7 ani (84 luni) pret final 165.000 EURO, avans necesar 40.000 EURO si 84 de rate – 1488 EURO / luna

Add Your Comment