Investiția în Imobiliare: De Ce să Alegeți Casele de Vânzare în Domnești? – un articol care va oferi o perspectivă cuprinzătoare asupra avantajelor de a investi în imobiliare în această zonă!

Când vine vorba de investiții imobiliare, alegerea unei case de vânzare în Domnești se dovedește a fi o mișcare înțeleaptă și promițătoare. Cu o rentabilitate crescută a investiției în proprietăți, piața imobiliară din Domnești este în plină expansiune, oferind oportunități remarcabile pentru cei interesați să-și consolideze portofoliul imobiliar.

Acasa Domnesti este un proiect rezidential de suflet pentru mine. Mi-am dorit sa creez un spatiu sigur, modern, un loc unde familiile sa aiba parte de un stil de viata excelent, la cele mai bune preturi! Casele din complexul nostru sunt oferite la cheie, cu cele mai bune finisaje. vino la o vizionare sa te convingi! Case domnesti splendide, doar la acasadomnesti! in plus, oferim si plata in rate pentru case domnesti.
laurentiu vladuta, dezvoltator acasa domnesti

De ce ar trebui să luați în considerare investițiile în imobiliare în acest oraș? Domnești este recunoscut pentru peisajele sale pitorești și atmosfera sa liniștită, ceea ce îl face un loc ideal pentru a vă stabili cu familia. O casă spațioasă, cu o grădină imensă și loc de parcare, precum cele disponibile în proiectul imobiliar Acasa Domnești, poate fi achiziționată la un preț similar cu cel al unui apartament mic din București.

Odată ce ați ales Domnești ca locuință, veți beneficia de o viață liniștită și confortabilă. Casele moderne și elegante oferă toate facilitățile de care aveți nevoie pentru o trai plin de confort, inclusiv spații generoase de locuit, bucătării complet echipate și băi spațioase. O gradină imensă cu gazon bine întreținut și un spațiu de parcare facilitează un stil de viață fără griji și oferă posibilități nelimitate pentru petrecerea timpului liber în aer liber.

Investiția în imobilele din Domnești, în special în casele din proiectul Acasa Domnești, este considerată o alegere inteligentă datorită finisajelor de cea mai bună calitate și a facilităților moderne. Cu termopane de înaltă performanță, uși metalice exterioare rezistente, parchet elegant, gresie și faianță de calitate superioară, aceste case sunt gata să vă ofere un cămin confortabil și rafinat din prima zi. Corpurile de iluminat splendide și sistemele de securitate îmbunătățite vă oferă o senzație de siguranță și confort, iar ușa de garaj automată adaugă un plus de comoditate.

În concluzie, investiția în proprietăți imobiliare în Domnești, în special în proiectul Acasa Domnești, vă oferă oportunitatea de a vă asigura un cămin modern, confortabil și bine amplasat, cu toate facilitățile de care aveți nevoie pentru a vă bucura de o viață liniștită și împlinită alături de cei dragi. Așadar, luați în considerare această alegere inteligentă pentru viitorul dumneavoastră!

De Ce să Alegeți Casele de Vânzare în Domnești:

  • La doar 5 minute de Bucuresti
  • Spatiu imens, gradini mari, parcare, viata mai linistita
  • Preturi excelente la case mari, aproape similare cu apartamente micute din Bucuresti
  • Viata mai sanatoasa pentru intreaga familie
  • Loc excelent pentru copii, acces rapid la sute de magazine, parcuri, scoli, zone de agrement

Plata in rate pentru Case in Domnesti

Acasa Domnesti este printre singurele proiecte rezidentiale din comuna Domnesti care iti ofera rate la dezvoltator! Iata care sunt conditiile ratelor la dezvoltator:

CASE DOMNESTI 4 camere, plata in rate la dezvoltator:

Credit sau cash direct: pret 130.000 EURO

Rate la dezvoltator pe 7 ani (84 luni) pret final 180.000 EURO, avans necesar 50.000 EURO si 84 de rate – 1548 EURO / luna

CASE DOMNESTI 3 camere, plata in rate la dezvoltator:

Credit sau cash direct: pret 115.000 EURO

Rate la dezvoltator pe 7 ani (84 luni) pret final 165.000 EURO, avans necesar 40.000 EURO si 84 de rate – 1488 EURO / luna

Trebuie sa vii neaparat la o vizionare, e superba locatia asta din domnesti, unde am creat case atat de frumoase pentru familii, tineri sau cupluri care isi doresc o viata mai linistita. contacteaza-ne si vom fi bucurosi sa iti aratam tot lotul, case demo si sa iti explicam tot ce trebuie sa tii despre investii in case in domnesti!
nabil A., reprezentant vanzari acasa domnesti

1 Comment

  • Posted iulie 4, 2018 1:22 pm 0Likes
    Miki Williams

    The blog is great! It’s really informative and always up-to-date.

Add Your Comment