Când alegeți să locuiți la “Acasa Domnesti,” nu doar că obțineți o locuință deosebită, ci și o comunitate prietenoasă și primitoare. Domnești este cunoscut pentru atmosfera sa deosebită, unde vecinii se transformă rapid în prieteni și unde simțiți că aparțineți cu adevărat unei comunități unite.

Relații Strânse: Locuitorii din “Acasa Domnesti” au privilegiul de a se bucura de relații strânse cu vecinii lor. Acest spirit de comunitate este cu adevărat special și se reflectă în interacțiunile zilnice. Aici, o simplă plimbare în parc poate deveni o oportunitate de a întâlni prieteni și de a socializa.

Apartenență la Comunitate: Când vă mutați într-un cartier precum “Acasa Domnesti,” veți descoperi rapid că sunteți parte a unei comunități mai mari. Fiecare locuitor contribuie la atmosfera prietenoasă și primitoare care definește acest loc. Fie că participați la evenimente comunitare sau pur și simplu schimbați păreri și sfaturi cu vecinii, veți simți cu adevărat că aparțineți.

Oportunități de Socializare: “Acasa Domnesti” oferă numeroase oportunități de socializare și de a dezvolta relații de lungă durată. Fie că petreceți timp în parcurile frumos amenajate, la întâlnirile de cartier sau în cafenelele locale, veți întâlni mereu fețe prietenoase și veți avea ocazia de a face parte din această comunitate minunată.

Aici, comunitatea nu este doar un cuvânt, ci o realitate palpabilă!

Plata in rate pentru Case in Domnesti

Acasa Domnesti este printre singurele proiecte rezidentiale din comuna Domnesti care iti ofera rate la dezvoltator! Iata care sunt conditiile ratelor la dezvoltator:

CASE DOMNESTI 4 camere, plata in rate la dezvoltator:

Credit sau cash direct: pret 130.000 EURO

Rate la dezvoltator pe 7 ani (84 luni) pret final 180.000 EURO, avans necesar 50.000 EURO si 84 de rate – 1548 EURO / luna

CASE DOMNESTI 3 camere, plata in rate la dezvoltator:

Credit sau cash direct: pret 115.000 EURO

Rate la dezvoltator pe 7 ani (84 luni) pret final 165.000 EURO, avans necesar 40.000 EURO si 84 de rate – 1488 EURO / luna

Add Your Comment