Unul dintre punctele forte ale acestui proiect este spațiul generos de grădină care înconjoară fiecare locuință, oferindu-ți posibilitatea de a te relaxa în aer liber, de a organiza seri de barbecue sau de a crea un mic paradis verde pentru familia ta. Fiecare casă este înconjurată de un gard de fier pentru intimitate și siguranță, iar accesul este securizat cu porți automate cu telecomandă și senzori.

În plus, la Acasa Domnesti beneficiezi de toate utilitățile necesare pentru un trai modern și confortabil. Casele sunt conectate la apă și canalizare, au curent trifazic și gaz cu contoare individuale. De asemenea, beneficiezi de pompe de căldură și panouri solare pentru eficiență energetică, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător.

Alege Acasa Domnesti pentru a experimenta bucuria de a locui într-o comunitate prietenoasă, cu un design elegant și finisaje de înaltă calitate. Aici, te vei simți ca acasă într-un mediu în care natura și confortul se îmbină armonios. Nu rata această oportunitate unică de a avea mai mult spațiu, o grădină a ta și un stil de viață sănătos, la prețuri accesibile!

Add Your Comment